İşletmelerin ana faaliyetlerini sürdürebilmeleri için tek bir çatı altında entegre hizmet veren Zirve Kurumsal Tahliller, 2024 yılında yüzde 75 büyüme ile yaklaşık 20 milyar TL ciroya ulaştı.
2024 yılında 4 bin bireye daha istihdam sağlayan şirket, çalışan sayısını ise 32.500’e çıkardı. 1467 yeni proje ve 59 dijital dönüşüm çalışmasıyla operasyonel verimliliğini arttıran Zirve Kurumsal Tahliller, 2025’te ise 33 milyar TL ciroya ulaşmayı hedefliyor.
Bilkent Holding bünyesinde yer alan ve yüzde 100 yerli sermayeyle kurularak entegre tesis idaresi kapsamında tüm hizmet gereksinimlerine tahlil üreten Zirve Kurumsal Tahliller, işletmelerin daha aktif, sürdürülebilir ve rekabet avantajına sahip olmalarına katkı sağlıyor. Şirket bünyesinde yer alan; Zirve Servis ve İdare, Zirve Savunma ve Güvenlik Sistemleri, BCC Catering Toplu Yemek Üretim Hizmetleri, Zirve İş Sıhhati ve Güvenliği Hizmetleri, Adonis Endüstriyel Paklık Eserleri, Zirve Servis Kart Hizmetleri, Zirve Takviye ve Zirve Davet Merkezi ile Türkiye’nin 81 vilayetinde tahlil ortağı olarak konumlanıyor.
2024 yılında çalışan sayımızı 32.500’e çıkardık
Tepe Kurumsal Tahliller, sürdürülebilirlik, dijitalleşme ve toplumsal yarar odaklı projeleriyle bölümdeki liderliğini yalnızca ekonomik büyüme sayılarıyla değil, yarattığı bedellerle de pekiştiriyor. Şirket bu vizyonla, 2025 yılında daha büyük muvaffakiyetler elde etmeyi hedefliyor.
Şirketin 2024 yılında elde ettiği güçlü ivmeyi gelecek yıl da devam ettirmeyi hedeflediklerini belirten Tepe Kurumsal Çözümler Yönetim Kurulu Lideri Levent Güler, kelamlarına şöyle devam etti: ‘‘Aldığımız sonuçlar, stratejik planlarımızın hakikat bir halde uygulandığını ve müşteri memnuniyetine odaklı yaklaşımımızın karşılık bulduğunu gösteriyor. 2024 yılı sonunda, yüzde 75 büyüme ile ciromuzu yaklaşık 20 milyar TL’ye ulaştırdık ve 4 bin şahsa daha istihdam sağlayarak çalışan sayımızı 32.500’e çıkardık. Çalışan sayısı olarak Türkiye’nin en büyük 9. patronu durumundayız. 2025 yılında da mevcut büyüme ivmemizi devam ettirerek istihdama olan katkımızı artırmayı ve yıl sonunda yaklaşık 33 milyar TL ciroya ulaşmayı hedefliyoruz. Paklık bölümünün devlet tarafından regüle bir bölüm olarak görülmesi de kesimdeki istihdamın artırılmasına ve kesimin prestijinin yükselmesine katkıda bulunacaktır” dedi.
‘‘Dijitalleşme stratejimizle 2025 gayelerimizi güçlendiriyoruz’’
Tepe Kurumsal Tahliller, iş süreçlerinde yapay zeka, IoT ve büyük data analitiği üzere ileri teknolojilerden yararlanarak operasyonel verimliliği artırmayı hedefliyor. Bu kapsamda açıklamada bulunan Yönetim Kurulu Lideri Levent Güler, “Geliştirilen 59 dijital projeden 47’sini 2025 yılı sonuna kadar tamamlamayı planlanıyoruz. Müşteri Portalı ve Vardiya Optimizasyonu Projesi üzere yenilikler, yalnızca müşteri memnuniyetini artırmakla kalmayıp birebir vakitte iş süreçlerini hızlandırma ve maliyetleri düşürme potansiyeli taşıyor. Bu projeler ortasında; Panik Butonu ve Kamera Entegrasyonu ile yalnız çalışan güvenlik vazifelilerinin durumlarını takip eden Yalnız Değilsin projesi üzere tahliller yer aldı. Panik butonunun alarm izleme merkezi ile haberleşmesi projemiz sayesinde panik butonuna basıldığında, kamera imajları anlık olarak alarm izleme merkezine gönderilerek ortam izlenebiliyor ve tehlike durumuna nazaran alarm izleme merkezi tarafından gerekli aksiyonlar alınıyor. Yalnız Değilsin projesi ise bilhassa bulunduğu projede yalnız çalışması gereken güvenlik vazifelilerinin sıhhat, şuur üzere durumlarını takip etme maksadıyla geliştirilmiş bir sistem. Bu projeler, sırf müşterilerimizin güvenlik ve operasyonel gereksinimlerini karşılamakla kalmadı, tıpkı vakitte kesime teknoloji odaklı yeni bir perspektif kazandırdı. Ayrıyeten, 2025 yılı prestijiyle dijital dönüşüm kapsamında, kâğıt kullanım oranını azaltmayı ve kaynak idaresini optimize etmeyi hedefliyoruz. Bu projelerle birlikte sırf çevresel sürdürülebilirlik amaçlarına katkı sağlamakla kalmayıp tıpkı vakitte kesimdeki rekabet avantajını da güçlendireceğiz” dedi.
Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı